Kedves Barátaink!

Hagyományteremtő módon megtartjuk az I. Egység Gyermek- és Ifjúsági Tábort.
Időpontja: 2023.07.17-07.21.

A tábor létszáma a szálloda kapacitását figyelembe véve maximum 70 fő.Néhány tudnivaló a táborral kapcsolatban:

16 éves korig várjuk az iskolás gyermekek jelentkezését, 3 korcsoportba:

 • csemete (7-9 év)
 • palánta (10-12 év)
 • cserje (13+)

 

A beosztást betöltött életév szerint készítjük el, melyet a szobás elhelyezésnél is figyelembe veszünk. Ennek tudatában, kérjük, mérlegeljétek a testvérek közös szobában történő elhelyezésének igényét.

A gyermektábor egy hagyományteremtő alkalom, az eddigi elvonulásoktól eltérő tematikájú, így kizárólag gyermekeket tudunk fogadni. Szülővel történő részvételre, együtt alvásra nincs lehetőség, így kérünk benneteket, úgy tervezzetek, hogy hétfőn legkésőbb 9:45-kor elhagyjátok a Major területét. 10:00kor ugyanis kezdetét veszi az I. Egység Gyermek- és Ifjúsági Tábor első programja.

A gyermekeknek a tábor ideje alatt esténként, meghatározott időtartamban lesz lehetőségük telefonálni. Kérünk benneteket, segítsétek munkánkat azzal, hogy felkészítitek a gyermekeket arra, hogy a nap többi részében nem tudnak majd telekommunikációs eszközöket használni.

A táborvezetőknél természetesen folyamatosan lesz telefon, így rajtuk keresztül bármikor kapcsolatba tudtok lépni egymással. Arra azonban kifejezetten kérünk mindenkit, hogy kizárólag indokolt esetben éljetek a lehetőséggel, tekintettel arra, hogy a táborvezetők a nap szinte teljes egészében, csoportos bontásban, a Major területén szétszórtan tartanak programokat a gyerekeknek.

Pénteken 14 órára várunk benneteket, szülőket, hogy közösen zárjuk az eseményt egy bográcsozós előadó délutánnal, ahol az arra motivált gyerekeknek lehetősége nyílik bemutatni tehetségüket. Kérjük, amennyiben szívesen készülnétek fel otthon egy produkcióval, jelezzétek felénk egy válasz e-mailben, hogy a programtervet a létszámnak megfelelően tudjuk összeállítani.

8 fő táborvezetővel és számos segítővel, a tábor teljes időtartamában biztosítjuk a szakmailag is helytálló gyermekfelügyeletet és a minőségi szabadidős tevékenységeket.
Továbbá az egyedülállóan színes programkínálat érdekében időszakosan más előadókkal, programtartókkal is bővül csapatunk.

Táborvezetők:

 • Kőházy Ferenc - FankaDeli,
 • Bakonyi Zsuzsa - pedagógus, gyermekvédelmi szakember, meseterapeuta,
 • Hajtman Dávid - kapcsolattartó (ezen kívül: rossz zsaru és R1-es munkatárs),
 • Horváth Emília - ifjúságsegítő, tanító, drámapedagógiai tréner,
 • Jéga Edina - gyermekvédelmi szakember, mediátor, élménypedagógiai tréner,
 • Magyar-Nánási Eszter - pedagógus, gyógypedagógiai asszisztens, képzett elsősegélynyújtó,
 • Pálmai Tünde - virágkötő, hangterapeuta,
 • Szalontai Vanda - pedagógus, diabmentor, hangterapeuta,
 • Vida Friderika - Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Karának hallgatója, hangterapeuta.


Jelentkezés után kap meg mindenki pontos információt a kezdésről, az árakról, stb. Bármilyen kéréssel, kérdéssel nyugodtan forduljatok hozzánk a jelentkezes[kukac] azelvonulas[pont]hu e-mail címen.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:
Minden gyermeket sok szeretettel várunk!


Kőházy FankaDeli Ferenc

Hajtman Dávid